سلام بنده دوسال هست دارمش وبه معنای واقعی ازش راضی هستم
باید بگم اطلاعاتی که در موردش دادین کاملا به جا وکامل هستش
این مدل به لحاظ امکاناتش کاملا خرید به جایی هستش والان که نظرم رو مینویسم تولیدش متوقف شده ..
پیروز باشین
LG LED 42LA62100 3D SMART TV
جدید
تلویزیون ال جی 42 اینچ LA62100 در این روزها دارای فروش بالایی می باشد و به همین دلیل فروشگاه اینترنتی یکنام این ال ای دی خوش قیمت ال جی را وارد انبار خود کرد تا شما عزیزان بتوانید بار دیگر یکی از محصولات برتر LG را با قیمت بسیار مناسب و پایین تر از بازار اطرافتان خرید کنید.
تلویزیون ال ای دی ال جی 42LA62100 دارای کیفیت تصویر فول اچ دی می باشد که در اصل رزولوشن ان 1920x1080 می باشد.که بهتون پیشنهاد می کنیم که مطلب زیر را حتما بخوانید تا بدانید اصلا تلویزیون رزولوشن چیست و در کل تفاوت اچ دی و فول اچ دی و تلویزیون 4K در چه می باشد.
رزولوشن چیست و تفاوت HD و FHD و 4K
این تلویزیون ال جی دارای پردازشگر سه گانه می باشد که با وجود این پردازشگر تصویر کیفیت تصاویر دو چندان می شود.همچنین در این مدل خوش قیمت ال جی ما شاهد انطباق تصویر 200 هرتز می باشد که در اصل این انطباق تصویر مناسب باعث می شود که تصاویر بسیار سریع نظیر تصاویر ورزشی و فیلم های اکشن خیلی نرم و بدون کشیدگی و تیرگی به نمایش در بیاید.
در این ال ای دی ال جی نیز ما شاهد کیفیت صدای بسیار مناسبی هستیم.این مدل دارای دو بند داخلی قدرتمند با صدای خروجی 20 وات می باشند.همچنین در این تلویزیون 42 اینچ ال جی نیز فناوری های مختلفی در صدا نظیر تکنولوژی کاهنده نویز صدا و پخش صدای دالبی و صدای سه بعدی و سیستم تقویت کننده صدا و موارد دیگر وجود دارد.
این تلویزیون ال جی نیز دارای دو قابلیت بسیار مهم اسمارت و سه بعدی می باشد.در ابتدا باید بگوییم که قابلیت اسمارت یا همان هوشمند این مدل باعث می شود که شما به راحتی بتوانید به اینترنت به صورت بی سیم Wi-Fi متصل شوید .البته این تمام ماجرا نیست بلکه این قابلیت اسمارت در اصل باعث می شود شما به خیلی نرم افزارها و بازی ها دسترسی داشته باشید.البته ما به شما پیشنهاد می کنیم که حتما مطلب زیر را بخوانید که اصلا تلویزیون اسمارت چیست و در کل چه کاربردی دارد ؟
تلویزیون اسمارت چیست و کاربرد ان
همچنین این تلویزیون 42 اینچ ال جی نیز همانطور که گفته شد دارای قابلیت سه بعدی می باشد که به شما این امکان را می دهد تا به راحتی دی وی دی های سه بعدی را در ان مشاهده کنید.در حال حاضر این تلویزیون سه بعدی 42 اینچ ال جی از نوع پسیو می باشد که عینک های ان به نسبت سیستم اکتیو بسیار سبک تر و ارزان تر می باشد و حتی در پرس و جویی که کارشناسان فروشگاه اینترنتی یکنام بر روی این محصول انجام دادند مشاهده کردند که این نوع عینک ها کمتر باعث سر درد می شوند.
تلویزیون 42 اینچ ال جی LA62100 نیز دارای گیرنده دیجیتال داخلی می باشد که شما را دیگر از خرید گیرنده دیجیتال بی نیاز می کند.ضمنا توجه داشته باشید که در داخل این تلویزیون چند عدد عینک سه بعدی وجود داد که همچنین شما را خرید عینک سه بعدی بی نیاز می کند.
این تلویزیون 42 اینچ ال جی نیز دارای پورت های بسیار کاملی می باشد و برای ان دسته از عزیزانی که تعداد پورت ها به علت اتصالات زیادشان مورد اهمیت می باشد تلویزیون LA62100 جز موارد کامل مناسب می باشد.در این ال ای دی ال جی نیز ما شاهد 3 پورت HDMI و 3 پورت USB و وروردی کامپوننت و کامپوزیت و ورودی انتن و پورت شبکه LAN و خروجی صدا و خروجی هدفون هستیم.
در اخر هم باید بگویییم که اگر قصد خرید تلویزیون ال جی مورد نظر را دارید می توانید هم به صورت حضوری و هم به صورت تلفنی و اینترنتی این تلویزیون LED ال جی را درب منزل خود چه در تهران و چه در شهرستان تحویل بگیرید.ضمنا اگر این محصول موجود نبود یقین داشته باشید که هیچ جای بازار یافت نخواهد شد چرا که چنانچه محصولی را فروشگاه اینترنتی یکنام نداشته باشد در جایی از بازار ایران یافت نخواهد شد.
همچنین اگر دوست دارید می توانید با ورود به لینک زیر قیمت تلویزیون های بازار ایران و فروشگاه اینترنیت یکنام را مشاهده کنید و ان را با یک سفارش درب منزل خود دریافت کنید.
عالی هستید
انصافا من از دیجی تا حالا خرید زیاد کردم اما چیزی که همیشه اذیتم می کرد این بود که خیلی همه چیز رو باید درست انجام بدین که البته نمی گن که کار اشتباهیه اما واقعا کسایی که نشستن اونجا در مورد خیلی از محصولات که ازشون سوال می کنید نمیدونن چی بگن اما من تنها چیزی که خیلی برام از فروشگاه شما خیلی خوش ایند بود که تمام اطلاعاتتون کامله و این تلویزیون رو وقتی با مشاوره شما گرفتم اول ترس داشتم.
الان که حدود دو هفته ای هست دارم استفاده می کنم می بینم که اگر شما در کار نبودید من تلویزیون ضعیفی چون LN54000 رو باید می گرفتم.
این تلویزیون فوق العاده است و تصویرش حرف نداره.
محافظ صفحه نمایش تلویزیون 42 اینچ مدل Y42
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )