تلویزیون پلاسمای 50 اینچ ال جی یکی از بهترین تلویزیون های موجود در بازار است . این تلویزیون دارای ویژگی های خاص و منحصر به فرد میباشد که هر فرد دوست دارد در تلویزیون ال جی خود همچین مشخصاتی را مشاهده کند .
قیمت تلویزیون ال جی بسیار مناسب و قابل خرید برای هر قشری از مردم میباشد . خرید تلویزیون ال جی بسیار لذت بخش برای هر قشری از مردم میباشد . در ادامه کارشناسان فروشگاه اینترنتی یکنام شما را در خرید اگاهانه یک تلویزیون ال جی یاری خواهند کرد.
طراحی یک تلویزیون یکی از مولفه های اصلی هر تلویزیون میباشد . این تلویزیون ال جی هم دارای طراحی بسیار زیبا و منحصر به فردی میباشد .پایه های این تلویزیون در وسط تلویزیون قرار گرفته که بر زیبایی این تلویزیون افزوده است. این تلویزیون میتواند فضای داخلی منزل را شیک و مدرن کند .
کیفیت تصویر یک تلویزیون نشان از اصالت یک تلویزیون ال جی دارد . این تلویزیون دارای یکی از بهترین کیفیت تصویر های موجود در بازار است که قابلیت های متفاوتی دارد . این تلویزیون دارای کیفیت تصویر HD با رزولوشن 1366x768 میباشد که میتواند تصاویری با وضوح بالا را در اختیار شما قرار دهد .
زاویه دید این تلویزیون 178 درجه میباشد که به شما امکان میدهد از هر جای منزل دید مناسبی نسبت به تلویزیون داشته باشید . شما نیز برای اطلاعات کامل تر راجب کیفیت تصویر میتوانید روی لینک زیر کلیک کنید .
کیفیت صدای هر تلویزیون در کنار کیفیت صدای یک تلویزیون ال جی میتواند لحطات خوبی را برایتان رقم بزند . این تلویزیون هم دارای کیفیت صدای بسیار مناسبی میباشد . به طوری که کیفیت صدای این تلویزیون دارای بلندگوی 10 واتی که در مجموع توان خروجی این تلویزیون 20 وات میباشد که صدایی بسیار مناسب برای جمعیت های خانوادگی میباشد .
در ارتباط با پورت های ورودی این تلویزیون میتوان گفت که این تلویزیون همانند کیفیت صدای خوب خود پورت های غنی هم دارد . این تلویزیون دارای 1 پورت HDMI و 1 پورت USB میباشد پورت های HDMI به منظور اتصال کابل HDMI برای انتقال بهتر صدا و تصویر استفاده میشود همچنین پورت های USB به منظور اتصال فلش مموری و هارد اکسترنال به کار میاید . این تلویزیون دارای گیرنده دیجیتال داخلی میباشد که دیگر نیازی به خرید گیرنده دیجیتال نخواهید داشت .
شاید خیلی ها دنبال این باشند تا صدای قوی تری از تلویزیون خود داشته باشند که شما میتوانید با بهترین قیمت ها سینمای خانگی را از فروشگاه اینترنتی یکنام خریداری کنید .
در پایان شما میتوانید لیست قیمت تمامی تلویزیون ها را با کلیک بر روی لینک زیر مشاهده کنید.
مصرف برق
ميشه خواهش كنم بفرماييد مصرف برق اين تلويزيون و تلويزيون Samsung PLASMA TV 51H4850 هر كدوم چند واته؟
ممنون از لطفتون
خرید و بد شانسی
عجب شانسی داریم ما بخدا.حالا که پولمون ردیف شد و یه سایت باحال و با قیمت خوب دیدم حالا این تلویزیون ته کشید.
اقا خواهشا اگر میشه ته انبارتون رو بگیردین شاید یه دونه برای منه بد شانس پیدا شد.
تلویزیون 50 اینچ PB56000
از خرید و قیمت تلویزیونی که دارم راضی ام.تلویزیون خوبیه.هر کی بخره خودش متوجه میشه.البته یه کم به نظر من تصویرش بعضی جاها چهار خونه ای میشه. نمیدونم چرا؟
کیفیت تصویر PB56000
من تو یکی از فروشگاه های ال جی این مدل رو دیدم.اما از کیفیتش خوشم نیومد انگار که تصویر واضح نبود و کیفیت تصویرش پایین بود.حالا میخوام برم تصویر پلاسمای سامسونگ رو ببینم.
كيفيت سامسونگ يا الجي
بنظر شما اين تلويزيون بهتره يا تلویزیون پلاسما 51 اینچ سامسونگ مدل Samsung PLASMA TV 51H4850
هم از نظر كيفيت خود تلويزيون هم از نظر كيفيت تصوير؟ ممنون ميشم يك مقايسه اي بكنيد ببينتيد كيفيت كدومشون بهتره.
ممنون
الجي يا سامسونگ
سلام
من موندم بين اين تلويزيون و تلويزيون سامسونگ زير
http://yeknam.com/tv-218/59-51-426-samsung-plasma-tv-51h4850.html
بنظر شما كيفيت تصوير كدوم تلويزيون بهتره؟
ممنون
تیم پاسخگوی فنی فروشگاه یکنام
در جواب به عبدالمجید فلسفی:
درود بر شما.
دوست عزیز قیمت های درج شده در حال حاضر با قیمت های 10 روز اینده که شما قصد خرید از ما را دارید فرق خواهند کرد و نمی توان هیچ قیمتی را از الان تا 10 روز اینده تایین کرد. در ضمن تمامی قیمت های یکنام چه در سطح فروشگاه های اینترنتی معتبر و چه در سطح بازار کاملا پایین تر می باشد.پس ما به شما این اطمینان را می دهیم که از لحاظ قیمت از ما راضی خواهید بود.
انشالله که شما تا 10 روز اینده حقوق خود را دریافت کردین با ما تماس حاصل نمایید تا به نتیجه برسیم.
از دیدگاه شما متشکریم.
سلام
سلام خسته نباشید
اگر یه تخفیف بدین سر ماه که حقوقم رو بریزن به حسابم میخرمش آخه با این قیمت پولم نمیرسه ؟؟
یک نام عزیز یه خوده تخفیف بده
دستت درد نکنه
60hz
من خودم خریدم ولی هنوز استاده نکردم ولی میدونم 60hz
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )