Samsung LED 48H4860 TV
جدید
قیمت و مشخصات و فروش اینترنتی تلویزیون ال ای دی 48 اینچ سامسونگ مدل Samsung LED 48H4860 TV در فروشگاه انلاین Yeknam.com.این تلویزیون ارزان قیمت دارای کیفیت تصویر HD با رزولوشن تصویر 1366x768 پیکسل می باشد.همچنین ال ای دی H4860 دارای انطباق تصویر 100 هرتز نیز می باشد.از دیگر ویژگی های این تلویزیون ال ای دی 48 اینچ سامسونگ, پردازشگر تک هسته ای ان می باشد که برای این تلویزیون مناسب می باشد.این مدل LED سامسونگ دارای گیرنده داخلی دیجیتال و تقویت کننده گستره رنگ می باشد.ال ای دی 48H4860 دارای 2 پورت HDMI و یک پورت USB و ورودی کامپوننت و کامپوزیت و خروجی صدا نیز می باشد.در کل اگر دنبال یک تلویزیون ارزان قیمت و به صرفه هستید مدل 48 اینچی H4860 کاملا مناسب می باشد.
تلویزیون ارزان قیمت و مناسب
من این تلویزیون رو خیلی وقته دارم و خیلی ازش راضی هستم.اصلا پولتون رو پای تلویزیون های گرون قیمت ندین وقتی می تونید با همین قیمت شبکه های اچ دی و زیر اچ دی رو ببینید.به نظر من یکی از تلویزیون های خوب سامسونگ برای خرید همین H4860 هستش.
تیم پاسخگوی فنی فروشگاه یکنام
در جواب به کاربر عزیز ابراهیم صادقی :
با درود.
دوست عزیز تفاوت عمده تلویزیون H4860 با تلویزیون H4865 در قابلیت اسمارت بودن انها می باشد و از دید ما بهتر ان است که تلویزیون اسمارت و یا همان هوشمند H4865 را انتخاب کنید تا بتوانید به وسیله ان به اینترنت متصل شوید.
پیروز باشید.
تفاوت H4860 و H4865
اگر میشه کارشناسان یکنام بگت که تفاوت این مدل و مدل H4865 در چیه؟ من موندم کدوم رو بخرم.
فروشگاه اینترنتی یکنام عالیه
ازتون خیلی ممنونم بابت ارسال سریعتون.اولش برای پرداخت کمی شک داشتم اما دیدم برای شهرستان ما کمتر از 48 ساعت رسید و خیال من راحت شد.ای کاش امثال شما تو فروش دیگر محصولات زیاد میشدند تا مجبور به خرید از گران فروشان نمیشدیم.خیلی ممنون.
تیم پاسخگوی فنی فروشگاه یکنام
در جواب به کاربر عزیز امیر علی :
با درود.
دوست عزیز بین تلویزیون H4860 و H4865 در اصل فقط در اسمارت بودن تفاوت است که ال ای دی H4865 در اصل دارای اسمارت می باشد و H4860 ندارد.در ضمن این دو تلویزیون اصلا در کیفیت تصویر هیچ تفاوتی با هم ندارند.
پیروز باشید.
تفاوت تلویزیون H4860 و H4865
من یکی از دوستانم این مدل رو گرفتم اما میخوام بدونم که بین مدل H4860 و H4865 چقدر تفاوت هست و چقدر تصاویرشون فرق داره؟
آفرین
هنوز نخریدم اما قیمت ها واقعا بایین هستن. ممنون
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )