سلام
این تلویزیون را دوسال گرفتم ازش راضیم. ولی تنها مشکلی که دارم نمی توانم برنامه رو ضبط کنم .
دوستان یکنامی که می تونن کمک کنن چطوری برنامه را ضبط کنم لطفا راهنمایی کنید.ممنون
قیمت و مشخصات و فروش اینترنتی تلویزیون ال ای دی 48 اینچ اسمارت سامسونگ مدل Samsung LED 48H4865 SMART TV در فروشگاه اینترنتی یکنام.این تلویزیون که از سری H سامسونگ می باشد در سال 2014 تولید شده است و دارای کیفیت صفحه نمایش HD با رزولوشن تصویر 1366x768 پیکسل می باشد.همچنین این مدل دارای انطباق تصویر 100 هرتزی می باشد.از دیگر ویژگی های این تلویزیون اسمارت ارزان قیمت می توان به پردازنده قدرتمند 4 هسته ای ان اشاره نمود.ال ای دی 48 اینچ H4865 دارای دو عدد بلندگو در داخل داخل با قدرت خروجی صدای 20 وات می باشد.
از دیگر ویژگی های ین LED سامسونگ می توان به به پورت های ان اشاره نمود.این مدل دارای 2 پورت HDMI و 1 پورت USB و پورت شبکه LAN و وردی های کامپوننت و کامپوزیت می باشد.ال ای دی هوشمند H4865 دارای گیرنده داخلی دیجیتال نیز می باشد و همچنین این مدل دارای قابلیت اتصال بی سیم Wi-Fi به اینترنت می باشد.این LED دارای انعکاس هوشمند نیز می باشد.اگر به دنبال یک تلویزیون ارزان قیمت با قابلیت اسمارت می باشید می توانید تلویزیون Samsung LED 48" H4865 را خرید نمایید.
تلوزیون ua48h420
کسانی که میخاهند این مدل بخرند توجه کنند که ایم مدل به سینما های خانوادگی قدیمی وصل نمیشه جا برای پورت کم داره هدفون هم اصلا وصل نمیشه اصلا جا نداره و در بازی ها هم تیک زیادی داره کیفیت تصویر هم که خوبه صدا خوبه اما امکانت کم
تیم پاسخگوی فروشگاه یکنام
در جواب به کاربر عزیز وحید طهماسب :
با درود.
وحید جان تلویزیون H4865 سامسونگ دارای کنترل جادویی نمی باشد.
پیروز باشید.
سوال در مورد H4865
این تلویزیون ایا کنترل جادویی داره؟
ضبط با USB
من این مدل رو خریداری کردم اما نمیتونم برنامه هایی که میخوام رو روی فلش مموری ذخیره کنم و . این قابلیت رو نداره این مدل ؟!
فروشگاه فوق العاده یکنام
دوشنبه هفته قبل 12 تا از همین سایت خریدم که البته ما برای اتصال دوربین مدار بسته استفاده کردیم و به کسایی که می خوان برای متصل کردن به دوربین استفاده کنند به نظر یکی از بهترین هاست و برای مصرف کننده های معمولی هم نمی تونم نظری بدم چون ازش استفاده ای مثلا برای دیدن فیلم و شبکه های تلویزیونی نداشتم...اما تصویر داخلش خیلی خوبه و در مورد این سایت هم باید بگم که فوق العادست و من دقیقا روی هر کدوم 60 تومان از این سایت ارزون تر گرفتم که روی 12 تا مبلغ 720 هزار تومان ارزون تر خریدم.
من مسئولیت خودم دونستم که واقعا از این سایت تعریف کنم چون واقعا بچه هاشون بهمون هم برای ارسال و هم تو قیمت حال دادن و ازتون ممنونم.
sd
دوستان یکی از فامیلهامون همین مدل رو خریده کیفیت تصویرش خوب به نظر نمیرسه
samsung H4865
نسبت به قیمتش خیلی خوبه ،یکساله استفاده میکنیم خیلی راضی هستیم .تقریبا با مدل مشابه شرکت ال جی ۴۷ اینچ که قیمتش ۳۵۰۰۰۰۰۰ ریاله آپشن هاش یکیه.
خرید
خواهش می کنم کسایی که این تلویزیون رو خرید کردند بیان و یه نظر بدن.خواهشا یه نظری هم برای خرید ما بدید تا حداقل بدونم چه مدل تلویزیونی بخرم.
سلام
این تلویزیون را دوسال گرفتم ازش راضیم. ولی تنها مشکلی که دارم نمی توانم برنامه رو ضبط کنم .
دوستان یکنامی که می تونن کمک کنن چطوری برنامه را ضبط کنم لطفا راهنمایی کنید.ممنون
درود بر شما.
به وسیله یک دستگاه دی وی دی و یک فلش خارجی این کار را انجام دهید و در خانه ها دیگر یک دستگاه دی وی دی بالاخره یافت می شود.اگر منظورتان چیز دیگری است که بفرمایید تا جواب دیگری به شما بدهیم.
پیروز باشید.
تیم پاسخ گوی فنی فروشگاه اینترنتی یکنام
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )