Panasonic TH-42A410 LED TV
جدید
قیمت و مشخصات و فروش اینترنتی تلویزیون ال ای دی 42 اینچ پاناسونیک مدل Panasonic LED TH-42A410 TV در فروشگاه اینترنتی www.Yeknam.com.این ال ای دی پاناسونیک دارای کیفیت تصویر فول اچ دی با رزولوشن تصویر 1920x1080 پیکسل می باشد.همچنین این مدل دارای اسکن تصویر 100 هرتزی می باشد که این مشخصه برای تصاویر سریع کاربرد دارد و در اصل باعث می شود که این گونه تصاویر سریع به نرمی به نمایش در بیایند و دچار تیرگی و تاری نشوند.
تلویزیون 42 اینچ پاناسونیک TH-A410 دارای قدرت خروجی صدای 20 وات می باشد که این صدا به وسیله دو بلندگوی داخلی تلویزیون ایجاد می شوند.همچنین این ال ای دی دارای 2 پورت HDMI و 1 پورت USB و ورودی کامپوننت و کامپوزیت می باشد.اگر به دنبال یکی از تلویزیون خوش ساخت و با کیفیت و خوش قیمت برند پاناسونیک هستید می توانید تلویزیون 42A410 را خرید نمایید.
تلویزیون پاناسونیک عالیه
با سلام به همه یکنامی ها.
من یه درخواست داشتم و اونم اینه که شما که دارین انقدر تخصصی روی صوتی و تصویری کار می کنید پس چرا یه کم برند پاناسونیک رو بهش اهمیت نمیدین.تلویزیون های پاناسونیک واقعا یکسری هاشون معرکه هستن.خواهش می کنم که به این نظر من هم توجه نمایید.
در ضمن من قیمت های تلویزیون های دیگه تون رو دیدم و واقعا عالی بود و به خاطر همین من می خوام ببینم که اگر وارد می کنید من نرم از جای دیگه بگیرم و الان من 50 اینچ همین مدل رو میخواستم که البته دیجی داره ولی احساس می کنم قیمتش بالاست.
حالا باز من صبح تماس میگیرم تا ببینم که داشته باشید.
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )