قیمت و مشخصات و فروش انلاین تلویزیون ال ای دی 60 اینچ غیر سه بعدی ال جی مدل LG LED TV 60LB56100GI در فروشگاه اینترنتی یکنام www.Yeknam.com
سوال داشتم مقایسه ای
از همه لحاط این تلویزیون رو با سامسونگ مدل j6390 سایز 60 اینچ مقایسه نمایید ! مخصوصا در کیفیت تصویر
تیم پاسخگوی فنی فروشگاه یکنام
در جواب به کاربر عزیز رحیم تقی زاده :
با درود.
دوست عزیز این تلویزیون در سایزهای 32 و 42 و 47 اینچ دارای پنل IPS می باشد اما در سایز 60 اینچ پنل این تلویزیون IPS نمی باشد.
پیروز باشید.
سوال در مورد LB56100
سلام به همه بر و بچ زحمت کش یکنام.
میخواستم بدونم که این مدل پنلش IPS هست دیگه؟
تصویر
انطباق تصویر در 60 اینج 400 هستش در مدل های پایین تر 100 هرتز هست. تصحیح کنید.
در جواب به کاربر ارسلان:
با درود.
دوست عزیز این مدل دارای انطباق تصویر 100 هرتز می باشد و همچنین دارای گارانتی گلدیران می باشد.
پیروز باشید.
سلام
کیفیت تصویر این مدل در حد تلویزیون های پلاسما هستش؟ درسایت دیگر زده شده 400 هزتز ولی شما زدید 100 هزتز! این مدل گارانتی نداره؟
در جواب به امیر:
درود بر شما.
با توجه به این سوال شما, باید بگوییم که شما باید به ما مدل مورد نظر خودتان را بفرمایید تا ما بعد از بررسی به سوال شما پاسخ دهیم.
با تشکر از دیدگاه شما.
پیروز باشید.
وضوح تصوير
وضوح تصوير اين tv بهتره ياسامسونگ با همين قيمت؟؟
تلویزیون lb56100
اگر نمی خواین پولتون رو بابت تلویزیون های گرون قیمت بدین به نظر من که این مدل خیلی مناسبه.هم تصویرش خوبه و هم اینکه قیمتش عالیه.من خیلی از تصویرش راضیم و حتی با تلویزیون های گرون تر هم مقایسه کردم هیچ تفاوتی ندیدم فقط اونا یه سری سه بعدی و اسمارت قاطیش کردن که این نداره که برای من که فقط کیفیت تصویرش مهم بود.
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )