Samsung 55J6950 LED SMART TV
جدید
قیمت و مشخصات و فروش انلاین تلویزیون ال ای دی 55 اینچ اسمارت سامسونگ مدل Samsung LED 55J6950 SMART TV برای خرید شما در فروشگاه اینترنتی یکنام www.Yeknam.com
مدل تلویزیون : Samsung LED 55J6950 SMART TV
سایز تلویزیون : 55 اینچ
نوع تلویزیون : ال ای دی LED
قابلیت اسمارت : دارد - با قابلیت اتصال بی سیم Wi-Fi به اینترنت - هوشمند
کیفیت تصویر LED : فول اچ دی Full HD - با رزلوشون 1920x1080 پیکسل
کیفیت صدای ال ای دی : 2 عدد بلندگوی داخلی با قدرت خروجی صدای 20 وات
پردازشگر تلویزیون : چهار هسته ای
پورت ها و خروجی و ورودی : دارای 2 پورت HDMI و 1 پورت USB و ورودی کامپوننت و کامپوزیت و پورت شبکه LAN و خروجی هدفون و خروجی صدا Audio , ورودی انتن
سایر مشخصات LED : دارای انطباق تصویر 200 هرتز - دارای گیرنده دیجیتال داخلی - رابط هوشمند Smart Hub - دارای کنترل TM1250A - قابلیت اتصال بر روی دیوار - دارای قیمت بسیار مناسب به نسبت مشخصات و کیفیت - دارای قابلیت راهنمای الکترونیکی برنامه ها EPG - دارای منوی OSD Language - قفل والدین - دارای رده بازده انرژی +A - دارای قابلیت PVR - دارای قابلیت Anynet+ - قابلیت انتقال داده از موبایل به تلویزیون و بلعکس - قابلیت تصویر در تصویر - امکان جستجوی خودکار شبکه ها - دارای قابلیت خاموشی خودکار تلویزیون - دارای قابلیت تله تکست - دارای قابلیت اتصال MHL - بازی - قابلیت پخش صدای HD
لطفا در صورتی موجودی اطلاع دهید.
لطفا هر زمان این مدل رو موجود کردین با من تماس بگیرید که اسمم داخل مشتری های قبلیتون که سینما خانگی ازتون خریده بودم موجوده و چون من سایز کوچیک تر این مدل رو دیدم و هم ظاهرش خیلی عالیه و هم کیفیتش که ولی چون سایز بزرگ تر میخوام و هنوز این مدل موجود نشده ازتون خواهشمندم که در صورت موجود شدن داخل انبارتون با من که قبلا ثبت سفارش کرده بودم تماس بگیرید.
با تشکر از زحماتتون.
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )