قیمت و مشخصات و فروش انلاین تلویزیون ال ای دی 40 اینچ سامسونگ مدل Samsung LED 40J5850 TV برای خرید شما در فروشگاه اینترنتی یکنام www.Yeknam.com
مدل تلویزیون : Samsung LED 40J5850 TV
سایز تلویزیون : 40 اینچ
نوع تلویزیون : ال ای دی LED
کیفیت تصویر LED : فول اچ دی Full HD - با رزلوشون 1920x1080 پیکسل
کیفیت صدای ال ای دی : 2 عدد بلندگوی داخلی با قدرت خروجی صدای 20 وات
پردازشگر تلویزیون : تک هسته ای
انطباق تصویر : 100 هرتز
پورت ها و خروجی و ورودی : دارای 2 پورت HDMI و 1 پورت USB و ورودی کامپوننت و کامپوزیت و خروجی هدفون و خروجی صدا Audio , ورودی انتن
سایر مشخصات LED : دارای انطباق تصویر 100 هرتز / دارای گیرنده دیجیتال داخلی / دارای کنترل TM1240A / قابلیت اتصال بر روی دیوار / دارای قیمت بسیار مناسب به نسبت مشخصات و کیفیت / دارای منوی OSD Language / قابلیت تصویر در تصویر / امکان جستجوی خودکار شبکه ها / دارای قابلیت خاموشی خودکار تلویزیون / دارای قابلیت تله تکست / دارای تقویت کننده گسترده رنگ / دارای قابلیت نمایش فیلم از روی حافظه های خارجی
تلویزیون قیمت خوب و با کیفیت عالی
تلویزیون بسیار خوبی هست و من روی دیوار نصبش کردم و اصلا ناراضی نیستم از خریدم و توی این مدت که دارم از تصویرش اصلا چیز بدی ندیدم و از اینکه سامسونگ توی این رنج قیمت همچین کیفیت خوبی را روانه بازار کرده خیلی جای خوشحالی برای من داره که با این پولی که دادم واقعا چیز عالی ای گیرم اومد.
تلویزیون 40 اینچ عالی سامسونگ
حدود یک ماهی هست که خریدمش و در موردش اگر بخوام نظر بدم اینطور می تونم که اولا باید قیمتش رو نگاه کنم و بعد نظر بدم.بینید این مدل به نسبت مدل J4860 بهتره و تصویرش هم بهتره چون مطمئنم که خیلی ها هم مثل من بین این دو مورد گیر میکنن اما در کل پیشنهاد میکنم این مدل رو بخرین و صداش در کل یه صدای معمولی هست که البته پیشنهاد میکنم یه سینما خانگی ارزون بگیرین چون هیچ تلویزیونی نمی تونه کار سیستم صوتی رو بکنه.
در مورد قاب دورش هم باید بگم که خیلی قطرش کمه و ضخامتش هم همینطور و اگر نظر من رو میخواین به جای اینکه تلویزیون های گران قیمت بگیرید و جیبتون رو خالی کنید یکی از همین مدل ها بگیرید که خیلی عالی از پس همه چی بر میاد.
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )