جدید
قیمت و مشخصات و فروش انلاین تلویزیون ال ای دی 78 اینچ سه بعدی اسمارت منحنی سامسونگ مدل SAMSUNG 78JSC10000 LED 3D SMART 4K UHD CURVED TV برای خرید شما در فروشگاه اینترنتی یکنام www.Yeknam.com
مدل تلویزیون : SAMSUNG LED 78JSC10000 SMART 3D CURVED 4K UHD TV
نوع تلویزیون : ال ای دی LED
سایز تلویزیون : 78 اینچ
کیفیت تصویر تلویزیون : 4K Ultra HD با روزلوشن 3840x2160 پیکسل
قدرت خروجی صدا : 2 عدد بلندگو داخلی + 2 عدد ساب ووفر با قدرت کلی خروجی صدای 70 وات
قابلیت اسمارت : دارد - قابلیت اتصال بی سیم Wi-Fi به اینترنت
قابلیت سه بعدی : دارد - قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی
پردازشگر تلویزیون : موتور پردازشگر 8 هسته ای
انطباق تصویر تلویزیون : 1200 هرتز
نوع رابطه هوشمند : Smart HUB
پورت ها و خروجی و ورودی : 4 پورت HDMI و 3 پورت USB و ورودی کامپوننت و ورودی کامپوزیت - پورت شبکه LAN - ورودی آنتن - خروجی صدا -خروجی هدفون
مشخصات دیگر LED : دارای گیرنده داخلی دیجیتال / دارای ساب ووفر / دارای پورت شبکه LAN / دارای قابلیت ارتقا کیفیت تصویر / دارای نمایش تصویر 3D Active / دارای قابلیت ارتقا تصاویر به رزولوشن uhd / دارای صدای Dnse+- / دارای دوربین / دارای قابلیت کنترل حرکتی / دارای مرورگر وب / دارای قفل والدین / دارای بازی / دارای منو Osd / دارای قابلیت راهنمای الکترونیکی برنامه ها / دارای قابلیت فایل از تلفن همراه به تلویزیون / دارای قابلیت فایل از تلویزیون به تلفن همراه / دارای خروجی صدای اپتیکال / دارای قابلیت اتصال با بلوتوث / دارای ریموت کنترل هوشمند/ دارای دستور صوتی / قابلیت اتصال به دیوار / دارای رده انرژی A / دارای تکنولوژی نانو کریستال / دارای کابل برق / دارای دفترچه راهنما
فریم چیست
سلام آقای بازرگان
در جواب شما باید بگم که ما دو نوع فریم داریم
یک فریم همان قاب دور تلویزیون است که فکر می کنم منظور شما نباشد
یک فریم هم از نمایش پشت سر هم تصاویر مختلف پدید می آید که باعث می شود تصاویر طبیعی به نظر برسند
و کمترین سرعت برای طبیعی به نظر رسیدن تصاویر 24 فریم در ثانیه است و تا جایی که من اطلاع دارم با رزولوشن در ارتباط است
فریم
سلام
من یه سوال کوتاه دارم
فریم چیست؟
لطفا جواب بدید چون برای کارم به جوابش احتیاج دارم
ممنون
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )