قیمت و مشخصات و فروش انلاین تلویزیون ال ای دی 28 اینچ ال جی مدل LG LED 28MN300D TV در فروشگاه اینترنتی یکنام.این تلویزیون کم مصرف ال جی دارای کیفیت تصویر HD با رزولوشن 1366X768 می باشد.از دیگر ویژگی های این ال ای دی ال جی می توان به صدای 20 وات ان اشاره نمود که برای یک ال ای دی با این سایز, بسیار مناسب می باشد.. ال ای دی LG 28MN300 دارای کنتراست 1:5000000 می باشد.این تلویزیون 28 اینچی LG دارای گیرنده داخلی دیجیتال و تله تکست و مشخصات کاربردی دیگر می باشد.اگر به دنبال یک تلویزیون با سایز کوچک و کیفیت خوب برای خرید هستید می توانید مدل MN300 از کمپانی ال جی را انتخاب نمایید.
کیفیت عالی MN300D
من قبلا یه تلویزیون کوچیک داشتم که خونه هر کسی میرفتم احساس میکردم که تلویزیون من کیفیت خیلی عالی ای داره و امروز واقعا متوجه شدم که این موضوع صحت داره و با کارشناسای یکنام هم که صحبت کردم یه جورایی به صحت این موضوع اشاره کردند چون من حدود دو هفته ای هست این تلویزیون رو خرید کردم و برای اتاق خوابم گرفتم که خدا وکیلی از 100 تا تلویزیون سایز بزرگ بهتره.
تلویزیون 32 اینچ ال جی LB56100
من یه تلویزیون LB56100 خریدم اما الان دوست دارم که روی دیوار نصب کنم.ایا این تلویزیون رو میشه روی دیوار نصب کرد؟ ایا شما از این پایه های دیواری برای فروش دارید؟
کولر گازی در چهار نوع است :
1. اسپلیت 2. ایستاده
3. پنجره ای 4. پرتابل ( قابل حمل )